Δημοτικές
Εκλογές
2019

Μετά από 35 χρόνια συνεπούς επαγγελματικής, επιστημονικής, πολιτικής, ιδεολογικής, συνδικαλιστικής, κλαδικής και κοινωνικής μου δραστηριότητας, αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της «ΠΟΛΗχρωμης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΣΠΥΡΟ ΒΟΥΓΙΑ.

Πιστεύω ότι η συμμετοχή μου μπορεί να αποτελέσει θετική συμβολή στην υποστήριξη του ΟΡΑΜΑΤΟΣ για μια ΝΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που η παράταξη της «ΠΟΛΗχρωμης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» προτείνει στους Θεσσαλονικείς για τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστώ το Σπύρο Βούγια για τη θερμή αποδοχή της διάθεσής μου και υπόσχομαι να προσπαθήσω με κάθε δυνατότητά μου να συμβάλλω στην πορεία για μια Θεσσαλονίκη καλύτερη, πιο καθαρή, πιο εξωστρεφή, πιο δυναμική, πιο ανθρώπινη. Μια Θεσσαλονίκη όπως τη θέλουμε όλοι, τη δική μας Θεσσάλονίκη.

Θα προσπαθήσω να συμβάλλω με προτάσεις και συμμετοχή σε όλους τους τομείς ενδιαφέροντος της πόλης, ιδιαίτερα δε του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής. Υγεία, Πρόνοια, Αποκατάσταση, Κοινωνική Iσότητα και Iσοπολιτεία ήταν πάντα οι τομείς ενασχόλησης και ενδιαφέροντός μου και αυτοί στους οποίους θα προσπαθήσω να συμβάλλω περισσότερο στην προσπάθεια της παράταξής μας.

Στην προσπάθεια αυτή θα χαιρόμουν πολύ να ξεκινήσει μια δημιουργική επικοινωνία μαζί μου για όλα τα θέματα, που θα προσφέρει θετικά στην προσπάθεια για μια καλύτερη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ του ΑΥΡΙΟ. Έτσι αποφάσισα να λειτουργήσει προσωπική σελίδα μου στο Facebook, κύρια όμως το προσωπικό αυτό site μέσω του οποίου κάθε πολίτης μπορεί να ενημερώνεται για τις θέσεις και απόψεις της «ΠΟΛΗχρωμης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ», αλλά και να καταθέτει τις απόψεις και προτάσεις του και να συζητά λεπτομέρειες γύρω από τις δικές μου προτάσεις.