Δημοτικές
Εκλογές
2019

Βελικου Κονδυλια

Γεωλόγος
MSc Μετεωρολόγος - Κλιματολόγος
Υποψήφια Διδάκτωρ Κλιματολογίας

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1987 και όλα τα χρόνια κατοικώ στην Τούμπα. Αποφοίτησα από το 1ο Πειραματικό Λύκειο Τούμπας «Μανόλης Ανδρόνικος». Είμαι πτυχιούχος Γεωλόγος του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακό στη Μετεωρολογία - Κλιματολογία. Σήμερα είμαι Υποψήφια Διδάκτωρ Κλιματολογίας Α.Π.Θ. Έχω εργαστεί σε ένα σημαντικό αριθμό προγραμμάτων στο Πανεπιστήμιο, σχετικά με τις κλιματικές μεταβολές και ευρύτερα κλιματικά θέματα. Ταυτόχρονα, δραστηριοποιούμαι σε διάφορες εθελοντικές και κοινωνικές οργανώσεις της περιοχής. Συγκεκριμένα, είμαι ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και έχω διατελέσει μέλος της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας «Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών (ΕΠΟΜΕΑ) Πυλαίας - Χορτιάτη» με την ιδιότητα του Μετεωρολόγου.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να γνωρίζω τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις δυνατότητες της περιοχής. Η ιδιότητά μου, καθώς και η ενασχόλησή μου με τα κοινά, θεωρώ πως μπορούν να συνεισφέρουν θετικά στη βιώσιμη και πράσινη ανάπτυξη της περιοχής, θέματα ιδιαίτερα σημαντικά τόσο για την Τούμπα όσο και για όλη την Θεσσαλονίκη, αλλά και στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των νέων σε θέματα κλιματικής αλλαγής και ευρύτερα περιβαλλοντικά.
Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να κατέβω ως Υποψήφια Κοινοτική Σύμβουλος Δ' Δημοτικής Κοινότητας με την «ΠΟΛΗχρωμη Τούμπα», την οποία θεωρώ ως την καλύτερη επιλογή για την Τούμπα και την πόλη μας.